Largus is een gezond groeiend bedrijf met een persoonlijke aanpak. We steunen op drie onontbeerlijke pijlers: kennis, ervaring en passie.

Kennis.
Largus werkt met medewerkers die een uitgebreide kennis hebben van (web) development en over een ruime waaier aan interesses beschikken. Jouw project wordt bij ons met de grootste zorg en in detail geanalyseerd en daarna met een persoonlijke aanpak volledig naar jouw wensen en noden ontwikkeld en uitgewerkt. Onze sterkste troef? We bieden een totaalpakket van diensten aan. Zo kan je bij ons terecht met al je vragen en opdrachten én hoef je je tijd en budget niet te verdelen over verschillende ontwikkelaars. Zo hou je het eenvoudig, overzichtelijk én betaalbaar.

Ervaring.
Al twaalf jaar blijven we bewust onder de algemene marktprijs zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het vak opgebouwd.

Passie.
Bij Largus hebben we, naast de nodige knowhow, bovenal passie voor het vak. Vragen blijven bij ons nooit onbeantwoord. Transparante communicatie dragen we hoog in het vaandel. Bij ons weet je met wie je praat en waarover. We werken niet alleen vóór jou, maar ook sámen met jou aan een project.