Ruben Bemelmans“Ik ben heel tevreden over mijn website! Het is een duidelijk en overzichtelijk visitekaartje geworden. Largus staat ook open voor opmerkingen en past gegeven aanwijzingen altijd meteen aan.”Ruben Bemelmans (toptennisser)

 

Laurence Courtois“Met hun passie voor tennis en professionalisme is Largus de ideale partner. Hun diensten zijn betaalbaar en updates en kleine wijzigingen worden quasi onmiddellijk uitgevoerd en zijn inbegrepen.”Laurence Courtois (ex-toptennister – sport en event manager)

 

Jean-Pierre Heynderick“Prachtig werk geleverd met de foto’s. Ongetwijfeld tot volgend jaar!”Jean-Pierre Heynderick (toernooidirecteur Koddaert Ladies Open – zaakvoerder Koddaert N.V.)

 

Anja Boemans“Ik ben liefhebber van de stijl waarin Largus schrijft: vlot en uitnodigend.”Anja Boemans (Sales support & marketing Intercarro)

 

Andrea Hlavackova“Bedankt voor de foto’s. Ik zou ze erg graag op m’n Facebook fanpagina plaatsen.”Andrea Hlavackova (toptennister)

 

Alison Van Uytvanck“Ik was op zoek naar een eigen website die bovenal professioneel oogde. Eerlijk? Het resultaat is prachtig! Largus heeft bovendien niet alleen kennis van zaken betreffende webdevelopment, maar het bedrijf heeft ook een passie voor tennis. Dit betekende voor mij de ideale combinatie.”Alison Van Uytvanck (toptennister)

 

Magdalena Rybarikova“Jullie werken niet alleen bijzonder snel, jullie leveren tegelijkertijd ook prachtig resultaat.”Magdalena Rybarikova (toptennister)

 

Dirk Van Haele“Toen Luxilon op zoek ging naar een nieuwe partner voor haar communicatie op sociale media en op de website, viel de keuze snel op Largus dat een enorme belangstelling heeft voor het reilen en zeilen in de Belgische tenniswereld en voortdurend proactief met ons meedenkt. Uiteindelijk is Largus de gedroomde partner voor Luxilon Belux gebleken. De professionele medewerkers van Largus luisteren naar de wensen van Luxilon en spelen hier uiterst snel op in. Dit is absoluut noodzakelijk in de flitsende wereld van de sociale media.”Dirk Van Haele (sales & marketing manager Luxilon)